Music for Cancer Tribute és una trobada solidària amb l’objectiu de recollir fons per finançar Xemio que tindrà com a activitat principal la música en directe, sense deixar de banda altres activitats afins per donar a conèixer la malaltia i el projecte. Cerquem la participació ciutadana i volem oferir diversitat i pluralitat en les propostes musicals per apropar-nos a un públic variat i heterogeni, que comparteixi la mateixa inquietud i ganes de donar suport.

La fundació iSYS està desenvolupant Xemio, un projecte que ajudarà els malalts de Càncer a viure millor el dia a dia de la malaltia quan estiguin a casa seva. Imma Grau directora de la fundació, n'és la seva creadora arran de la seva experiència vital com a pacient de Càncer. Una experiència que va compartir amb altres afectades del Grup Àgata i l'oncòloga Montserrat Muñoz. La seva vivència juntament amb el seu bagatge professional (més de 15 anys fent divulgació a l'Hospital Clínic i dirigint forumclinic) han cristal·litzat en Xemio.

Durant el concert es faran el següents tributes:

  • TRIBUTE RECERCA ONCOLÒGICA
  • TRIBUTE a la trajectòria CURA de les PERSONES
  • TRIBUTE a la DEFENSA dels PACIENTS

En els anteriors edicions hem ret homenatge, en la categoria de RECERCA ONCOLÒGICA als doctors Joan Massagué, Aleix Prat i Mary Claire King; en CURA de les PERSONES Montserrat Daniels, Anna Pérez i Maria del Carmen Alonso; DEFENSA dels PACIENTS a María A. Ibáñez, Susana Koska i Teresa Ferreiro.