m4clogo 150
Dissabte 20 d'octubre 2018
Fàbrica Damm
C/ Rossellò, 515
logoXemio

 

Music for Cancer Tribute (M4C Tribute) una trobada solidària amb l’objectiu de recollir fons per finançar Xemio que tindrà com a activitat principal la música en directe, sense deixar de banda altres activitats afins per donar a conèixer la malaltia i el projecte. Cerquem la participació ciutadana i volem oferir diversitat i pluralitat en les propostes musicals per apropar-nos a un públic variat i heterogeni, que comparteixi la mateixa inquietud i ganes de donar suport.

El músic i cantant barceloní Jordi Rabascall, en Jordi Maddaleno, expert en programacions clàssiques, juntament amb la Sílvia Pujalte, divulgadora musical, seran els encarregats de la programació cercant la pluralitat i la col·laboració de músics i artistes solidaris amb la jornada. L’organització es complementa amb Alberto Sanz, Montserrat Bautista, Fernando Herrero, Montserrat Domènech, Núria Balcells, Maite Llopis, Josep Alcaraz  i Joan Grau.

La fundació iSYS està desenvolupant Xemio, un projecte que ajudarà els malalts de Càncer a viure millor el dia a dia de la malaltia quan estiguin a casa seva. Imma Grau directora de la fundació, n'és la seva creadora arran de la seva experiència vital com a pacient de Càncer. Una experiència que va compartir amb altres afectades del Grup Àgata i l'oncòloga Montserrat Muñoz. La seva vivència juntament amb el seu bagatge professional (més de 10 anys fent divulgació a l'Hospital Clínic i dirigint forumclinic) han cristal·litzat en Xemio.

TRIBUTE

Recercasolom4clogo h40

tributeRecerca 250

properament

Assistènciasolom4clogo h40

tributeAssitencia 250

properament

Pacientssolom4clogo h40

tributePaciente 250

properament